Plantfulness om tot rust te komen

Wanneer planten met hele grote bladeren je hart en je huis hebben veroverd, heb je meer in huis gehaald dan alleen groen! Groen is na blauw de meest voorkomende kleur op aarde. De kleur groen geeft ons nieuwe energie, helpt om onze gevoeligheid en empathie te vergroten en brengt je zenuwstelsel tot rust. De kamerplanten hieronder hebben stuk voor stuk grote, groene bladeren en hebben een kalmerend en zuiverend effect!

Monstera

monstera: Plantfulness om tot rust te komen

De Monstera is met haar grote groene bladeren met gaten een opvallende verschijning in je woonkamer. Deze trendy kamerplant is niet alleen opvallend mooi, maar ook nog eens luchtzuiverend en makkelijk te verzorgen.

Olifantsoor

Olifantsoor

Deze superster uit het oerwoud is met zijn indrukwekkend grote bladeren een must voor wie een rustig plekje zoekt. De grote bladeren van deze Alocasia geven zo’n grote dosis groen dat er vanzelf een sfeer van kalmte ontstaat, waar je deze planten ook neer zet. Perfect om lekker naast te zitten, bij te mediteren of aan yoga te doen.

Calathea

Calathea

De Calathea is een beauty waar je slechts met bewondering naar kunt kijken. Niet alleen omdat de bladeren zoveel verschillende kleuren en decoratieve patronen hebben. Het opmerkelijke van de bladeren is namelijk dat ze open en dicht gaan wanneer het dag of nacht wordt. Veel licht hebben ze niet nodig. Daarom doet deze kamerplant het ook uitstekend in een wat schemerig hoekje.

Musa (Bananenplant)

Musa (Bananenplant)

Met de tropische Musa in huis houden we de drukke buitenwereld op veilige afstand. Met haar langwerpige bladeren die er lekker relaxed bij-hangen, wordt het met deze plant in de buurt al snel heel gezellig. Helemaal met een lekker kopje thee erbij.

Schefflera

Schefflera

De Schefflera is een beetje een ruige plant met veel karakter en daarmee een verrijking van elk relaxed, bohemian-chic interieur. Het leuke is dat je op deze grote plant ook je bonsaitechnieken los kunt laten, een fijne mindfull activiteit.

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen