Mix & Match: 'Fairy Tale' Salvia & Verbascum

Mix & Match: Fairy Tale Salvia & Verbascum

Bloeiperiode: zomer - Standplaats: zon

Met een beetje fantasie, een klein sprookje in de tuin!

Droom weg in eigen tuin met deze sprookjesachtige combinatie van de paarse Salvia en de abrikooskleurige Verbascum. De ranke aren van de Salvia bloeien rijkelijk samen met de betoverende bloemen van de Verbascum. Deze vaste planten matchen perfect bij elkaar, de kleur van de meeldraden in het hartje van de Verbascum komt zelfs overeen met de bloemkleur van de Salvia. Mix & Match ‘Fairy Tale’ zorgt de hele zomer voor een sprookjesachtige sfeer in de tuin.

Magische planten, ook op het terras!

Ook op het terras geven deze vaste planten opvallend veel sfeer. Plant deze de Salvia en de Verbascum eens in een ruime paarse bloempot. De bijzondere combinatie van de paarse en oranje bloemen in deze ruime bloempot Van Capi Tutch ® is echt betoverend!

Hoeveel planten, waar en wanneer?

Mix & Match ‘Fairy Tale’ bestaat uit een mooi pakket van 6 tuinplanten:
3 x Verbascum ‘Cotswold Queen’
3 x Salvia nemorosa ‘Caradonna P9.

De vaste planten vullen ruim een halve vierkante meter, geschikt om een ruime bloembak of een kleine border mee te vullen. Kies meerdere pakketten voor een hele border. Zet de Verbascum en de Salvia op een mooi zonnig plekje in de tuin voor de mooiste bloei. Plant deze tuinplanten in goed doorlatende en voedselrijke grond en bemest voor een nog rijkere bloei af en toe bij.

De Verbascum en de Salvia bloeien van juni tot augustus.

Tip!

Mix voor een betoverende verschijning de Verbascum en de Salvia door elkaar zodat de bloemen zich mengen als in een boeket. Verleng het tuinseizoen met Mix & Match ‘Fountain Show’. Een daverend succes!

Plantenlijst
3x Verbascum ‘Cotswold Queen’
3x Salie (Salvia nemorosa ‘Caradonna’) P9

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen