Top 5 meest makkelijke plant-pot combinaties

Gemak: plant in pot!

Op zoek naar de perfecte plant met bijpassende pot? Maak het je dan gemakkelijk & ga voor onze plant & pot combinaties. Kan je niet kiezen? Bekijk dan onze Top 5 meest makkelijke plant – pot combinaties.

1. Clusia 'Princess'

Clusia 'Princess'

Een echte prinses. Met stevige groene bladeren, weet de Clusia elke ruimte te transformeren. Door de prachtige glazen pot zijn de wortelen zichtbaar. Hierdoor komt de Clusia 'Prinses' pas echt tot zijn recht. We plaatsen de Clusia op een lichte plek, zonder direct zonlicht. De vaas is gemaakt van 100% gerecycled glas.

2. Ficus benjamina 'Daniëlle'

Ficus benjamina 'Daniëlle'

Een plant die rust geeft? De Ficus benjamina 'Danielle'ademt rust en ruimte. Voor optimale bloei geven we de Ficus regelmatig water. Wij zetten de Ficus op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. De stijlvolle de plant past perfect in de Artstone ® bloempot ‘Josh’. De pot heeft een prachtige glossy finish. Ook is de bloempot van lichtgewicht materiaal gemaakt en 100% waterdicht. Voel jij de harmonie al?

3. Sansevieria 'Friends'

Sansevieria 'Friends'

Een tropische parel. Bijzonder decoratief, slim en sterk. De Vrouwentong (Sansevieria kirkii) 'Friends'heeft het allemaal. Met smalle bladeren betovert de Sanseveria elke ruimte. En, de plant zuivert ook nog eens de lucht. We hebben er weinig omkijken naar. Het maakt niet uit waar we deze kamerplant neerzetten. Hij bloeit toch wel. Wel geldt: hoe meer zon, hoe meer water een Sansevieria wil. De groene kleur van de bladeren passen perfect bij de witte Elho ® pot.

4. Anthurium

Anthurium

De Anthurium. Een van de meest geliefde kamerplanten. Door het eigentijdse uiterlijk. En, hij is makkelijk te onderhouden. In de winterperiode geven we de Anthurium 1x per week water. In de zomer 2x per week. Anthuriums staan het liefst zo licht mogelijk. Deze plant staat symbool voor exotische schoonheid en past perfect bij deze rode Elho ® Diamond pot.

5. Monstera deliciosa XL

Monstera deliciosa XL

Snel groen resultaat? DeMonstera deliciosa is een echte tropische Midden-Amerikaanse klimmer. Zeer sterk en luchtzuiverend. De perfecte kamerplant voor een donker hoekje. Of, om een kantoor te vergroenen. Het is ook nog eens een makkelijke kamerplant. Hij heeft niet al teveel water nodig. In deze grote Elho ® pot kan de Monstera deliciosa lekker groeien. Een tropisch feestje.

Welke is jouw favoriet? Bestel nu jouw plant – pot combinatie.

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen