Kant en klaar, binnen no time groen voor thuis

Kant en klaar, binnen no time groen voor thuis

Kamerplanten | 29 oktober 2020

Van groen in onze levens worden we blij, dat is iets wat zeker is. Het geeft je rust en een happy feeling. Het is fijn om aan de slag te gaan, de handen uit de mouwen te steken en planten een plek te geven voor binnen en buiten. Je kunt jouw omgeving zo groen maken als je zelf wilt.

Soms is het ook wel eens erg fijn als je het je zelf een stukje makkelijker kan maken. Even geen gedoe met schepjes, ploeteren in de aarde en het plaatsen van jouw favoriete plant in de juiste pot. Speciaal voor die momenten hebben we de zogenaamde plant-met-pot combinaties. Dit zijn populaire planten, die al in een sierpot zitten, welke er perfect bij past.

Een lege plek wordt direct opgevuld met groen

Heb je een hoek in de woonkamer die net iets extra’s kan gebruiken? Of heb je een balkon welke je eenvoudig met groen wilt vullen? Dat is dus zo gepiept. We hebben een ruim assortiment van kleine tot grote planten. Allemaal met een bijpassende bloempot. Zo hoef je niet na te denken over potmaten bij de plant die je koopt. Wij hebben deze keuze al voor je gemaakt. Zo wordt het wel heel makkelijk om die lege plek op te vullen.

Neem bijvoorbeeld deze olijfboom. Naast dat hij op elk balkon en terras goed tot zijn recht komt is hij ook nog eens een mode item onder de planten. Door zijn sterke stam, takken en bladeren is hij makkelijk te onderhouden. Zet hem in de volle zon en geef hem geregeld water, dan komt het helemaal goed. Plus hij heeft een stabiele basis, namelijk een stenen sierpot welke een stoer karakter heeft.

Of wat dacht je van de held onder de bananenplanten, de ‘Dwarf Cavendish’. Met deze groene aanwinst haal je snel het jungle gevoel in huis. Door zijn grote bladeren is hij een imposant aanzicht. Hij kan prima op een tafeltje of kast, maar ook zeker ergens op de grond. Hij is groot genoeg om op elke plek dat groene gevoel in huis te creëren. Ook deze plant heeft weinig aandacht nodig. Hij houdt van licht (let op: niet te veel) en vochtige aarde. Controleer zelf door af en toe je vinger in de aarde te steken. Als de grond blijft plakken aan je hand, heeft hij geen extra water nodig.

Dus adem in en adem uit, je begeeft je binnen no time tussen het groen! Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan ons ruime assortiment voor binnen en buiten. Je kunt ze allemaal online bestellen, dan bezorgen wij het bij je thuis.

Wil je zelf een plant met pot samenstellen? Ook dat is mogelijk. Met onze tool, Planty, kun je zelf aan de slag. Je kiest de grootte van de plant, de plant zelf en de pot en wij zorgen ervoor dat deze combinatie wordt opgestuurd.

Recente artikelen

5 tips voor een groene en ontspannen kerst
Top 10 diervriendelijke kamerplanten
Laat de feestdagen maar beginnen: dit zijn onze kerstfavorieten

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen

Choose your country

  1. België België
  2. Belgique Belgique
  3. Deutschland Deutschland
  4. France France
  5. Nederland Nederland
  6. Österreich Österreich
  7. Schweiz Schweiz
  8. Suisse Suisse
  9. United Kingdom United Kingdom