Laat de feestdagen maar beginnen: dit zijn onze kerstfavorieten

Laat de feestdagen maar beginnen: dit zijn onze kerstfavorieten

Kamerplanten |

We konden niet meer wachten: ons kerstassortiment staat online! Wij zijn helemaal klaar voor de feestdagen. Om je te inspireren hebben we onze kerstfavorieten voor je op een rij gezet. Zo weet je precies wat je nodig hebt om jouw huis met kerst zo gezellig mogelijk te maken.

1 - Kerstplanten en kerstgroen

De kerst is natuurlijk niet compleet zonder een kerstboom, maar er zijn ook heel veel kerstplanten die jouw huis helemaal gezellig kunnen maken met kerst. Wat dacht je van de Picea glauca? Deze conifeer mogen we terecht een mini-kerstboom noemen. In een leuke pot kun je de Picea zowel binnen als buiten neerzetten om wat meer kerstsfeer te creëren. Ook de Amaryllis is een populaire winterplant.

Deze kerst verkrijgbaar in allemaal leuke waxbollen in de meest kerstige kleuren: wit, rood, groen en zelfs met een leuke sneeuwpop tekening. De Amaryllis krijgt 2 stelen met minstens 4 tot 5 bloemen. Een andere leuke optie is de welbekende kerstroos met sneeuwwitte bloemen met een doorsnede van wel 8 cm. Een echte blikvanger!

2 - Kunstkerstbomen

De kunstkerstboom is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de echte variant. Zonde dus, om nog echte bomen te blijven gebruiken. De kunstkerstboom heeft veel voordelen: het opzetten is een fluitje van een cent, je hebt geen last van naalden in je huis en volgend jaar kun je de boom gewoon weer gebruiken. We hebben de kunstkerstboom dit jaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een boom met of zonder lichtjes en hebben we er zelfs eentje met besneeuwde takken. Genoeg keuze dus!

En handig: koop er meteen een huls of rok bij voor om de voet van de boom en je bent meteen klaar.

Houd je niet van een kerstboom en vind je een kunstkerstboom ook niet de ideale oplossing?

Gebruik een kamerplant om te versieren met lichtjes en ornamenten. Koop een grote plant, bijvoorbeeld een Monstera, Palm of Stelitzia en maak met deze plant een echt statement. Op zoek naar een kleine kamerplant om te versieren voor in de vensterbank? Een hippe plant met bladtekening leent zich hier supergoed voor!

3 - Kerstkransen

Een kerstkrans buiten aan de deur, maakt thuiskomen meteen heel gezellig. Maar binnen, bijvoorbeeld op de huiskamerdeur komt een kerstkrans ook tot z’n recht. Als basis voor je eigen kerststuk is de krans ook favoriet. Ga je voor een kerstkrans met of zonder lichtjes? Onze favoriet is toch wel de kerstkrans met dennenappels, rode besjes en witte topjes op de naalden waardoor het lijkt alsof de krans bevroren is! Helemaal gemaakt van duurzame materialen zodat je zeker weet dat je er nog lang van kan genieten.

Tip : Onze voordeurset is een echte topper in ons assortiment. Deze handige set bestaat uit 2 kunstkerstbomen en een krans voor op of naast de voordeur. Zo ben je in een keer klaar geef je je gasten pas echt een warm welkom.  

4 - Tuindecoratie: verlichte tuinstekers

Ook hoog op onze lijst: de verlichte tuinstekers. Deze tuinstekers met ledverlichting zijn echte sfeermakers tijdens de kerst. Het frame is gemaakt van stevig metaal en kan met de twee pinnen gemakkelijk in de grond gezet worden. We hebben zowel een kerstster als een verlichte boom. Ideaal voor in de voortuin of achtertuin!

5 - Decoratieve sterren

Nieuw dit jaar zijn onze decoratieve, papieren sterren en bollen. We hebben ze in verschillende kleuren en hierdoor zijn ze makkelijk met elkaar te combineren. Een echte duurzame decoratie want ze zijn gemaakt van gerecycled papier. Hang de sterren bij elkaar aan het plafond of tegen het raam! Feestelijk, gezellig en duurzaam!

Tip: Groen als kerstcadeau

We denken er niet zo snel aan, maar hoe leuk is het om met de feestdagen groen cadeau te geven? Wat dacht je bijvoorbeeld van de picea glauca? Een mini-kerstboom in een mooie pot is toch wel het ultieme cadeau voor de feestdagen. Maar, vergeet ook onze hydroponie planten met lichtjes onderin de vaas niet!

Kun jij ook niet wachten tot de kerst begint? Bekijk ons kerstassortiment en kom alvast in de stemming!

Recente posts