Meest kunstige kunstplanten

Meest kunstige kunstplanten

Kamerplanten |

Kunstplanten zijn ideaal voor die kamer waar ‘echte’ planten moeilijk of niet groeien. Ook voor op kantoor zijn ze perfect. Kunstplanten zijn een uitkomst voor degenen onder ons die weinig tijd hebben. Of, de ‘groene vingers’ missen. Wij hebben de meest kunstige kunstplanten voor je op een rijtje gezet. Om het je makkelijker te maken.

Petunia hangplant

Eeuwige exotische zomer. Met deze kunst petunia hebben wij altijd een zomergevoel. We laten hem bungelen over een kast. Of juist lekker hangen in een hangpot. Het maakt niet uit of we veel of weinig ruimte hebben. Er is altijd wel een plekje. Deze kunst hangplant is niet van echt te onderscheiden. Lange takken worden afgewisseld door korte. Grote blaadjes door kleine. De petunia heeft zelfs kleine luchtwortels. De dieppaarse kleur creëert een exotische sfeertje. En het voordeel van deze nepperd? Hij blijft vooreeuwig bloeien.

Strelitzia

Een lekkere wegdromer. Deze exotische Paradijsvogelplant geeft ons het ware vakantiegevoel. De Strelitzia is een grote kunstplant. We laten hem dat ene saaie donkere hoekje opvrolijken. Ook zetten we hem in de badkamer. Alsof we douchen in de tropen. De kunst Strelitzia is niet van echt te onderscheiden. De nerven in de bladeren zijn duidelijk zichtbaar. De verschillende kleuren groen geven een levendig effect. De oranje en blauwe kleuren van de bloemen zijn net zo stralend als in het echt. Wij zien onszelf al zitten op een tropisch strand met een cocktail in de hand.

Ficus hangplant

We laten het allemaal hangen. Deze Ficus kunst hangplant kan overal. Het geeft iedere kamer en ieder hoekje een groen kleurtje. Wij kunnen deze kunst hanger niet onderscheiden van de echte. De kleine blaadjes zijn tot in perfectie nagemaakt. We plaatsen de Ficus in een (glazen) hangpot. We laten hem ook bungelen over een kast, uiteraard stevig bevestigd. Deze kunst hangplant is perfect voor degenen die weleens water vergeten te geven. Waar de echte van vochtige voeten houdt, hoeven we deze nooit water te geven.

Dieffenbachia

Een tropisch schilderij. Deze tropische kunstplant lijkt te zijn beschilderd. Het patroon, de verschillende kleuren groen én licht geel. De verschillende bladgroottes zorgen voor dat levendige effect. Zo is deze Dieffenbachia niet van echt te onderscheiden. En als plus heeft deze kunst variant geen giftige sappen. We zetten de Dieffenbachia eigenlijk overal waar plek is. Zon, geen zon, water, geen water, verpotten? Het is allemaal niet nodig. We zetten hem neer zonder er verder naar om te kijken. Alleen om te zien hoe mooi hij is.

Phalaenopsis

Vlinderachtige verschijning. De Phalaenopsi noemen we ook wel de vlinderorchidee. Door de vorm van de bloemen. Deze kunst orchidee kleurt iedere kamer. Én, we hoeven er niets voor te doen. De Phalaenopsis is niet van echt te onderscheiden. Net zoals de rest van de kunstplanten in dit rijtje. De luchtwortels zijn natuurgetrouw nagemaakt. De bloembladeren hebben dat echte orchideeënpatroon. De groene bladeren zijn net zo dik als de echte. Het fascineert ons. We staren ernaar. We krijgen geen genoeg van deze kunst orchidee.

Areca palm / Goudpalm

Een palm. Wie wil dat nou niet? We zetten deze grote kunst Areca / Goudpalm op een klein krukje. Of gewoon op de grond. Tussen andere (kunst)planten doet de Areca palm het ook goed. We combineren deze palm met de kunst Strelitzia in de badkamer. Zo vergroten we het ‘douchen in de tropen’ effect. De bladeren van de kunst Areca heeft de kenmerkende satijnzachte glans van echte planten. De kleine groene scheuten onderaan creëren een levendig effect. Het voordeel van deze kunst Goudpalm? Hij hoeft geen water. De echte Areca palm is namelijk erg dorstig. Zo leunen we lekker achterover in onze groene oase.

Recente posts