Borderpakketten: een kant-en-klare kleurrijke tuin

Borderpakketten: een kant-en-klare kleurrijke tuin

Tuinplanten |

Houd jij van tuinieren, maar vind je het lastig om de juiste combinaties te maken voor in de tuin? Dan is een borderpakket precies wat je zoekt. Borderpakketten bestaan uit combinaties van (biologische) vaste planten die prachtig zijn in jouw tuinborders. Deze vaste planten komen ook nog eens ieder jaar terug. Zo kun jij jaar in jaar uit genieten van de mooiste tuinplanten.

Met gemak een prachtig resultaat

Borderpakketten zijn fantastisch om in één keer jouw border helemaal compleet te maken. Wij hebben al combinaties gemaakt van bloemen. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is kijken naar de afmetingen van jouw border en een passend pakket kiezen. Kijk hierbij natuurlijk ook naar de kleur of kleuren die jij in de tuin wil hebben. Je kunt ook kiezen voor een van onze themapakketten. 

In de bij- en vlinderlokkende borderpakketten vind je vaste planten waar vlinders en bijen op af komen. En dit zijn precies de insecten die je wel wilt aantrekken. Ze bestuiven namelijk de bloemen en verdrijven insecten die slecht zijn voor de tuin. Goed voor jou en goed voor de natuur!

De borderpakketten zijn allemaal ingericht op een aantal vierkante meters border. Kijk dus allereerst goed of alles past in jouw border. Wij bezorgen het hele pakket bij jou thuis zodat je niet alles hoeft te sjouwen. De handige plattegrond op de verpakking vertelt je hoe de border ingedeeld moet worden. Let wel goed op de plantafstand: de borderplanten hebben genoeg ruimte nodig om goed te kunnen groeien. Maak grote gaten in de grond waar de kluiten in komen te staan. Zet de kluit erin en vul de gaten op met verse potgrond. Geef water als de planten in de grond zitten...en genieten maar! 

Recente posts