Ons verhaal

Plant lovers

Als echte plant lovers weten we: hoe meer groen we laten groeien, hoe meer blijheid we laten bloeien. Daarom maken we planten kiezen, kopen en verzorgen supermakkelijk voor jou. Als grootste online plantstore van Europa, maken we niet alleen dagelijks jouw omgeving groener, maar ook de wereld een stukje mooier.  

Groen maakt gelukkig

Planten boosten je energie, verhogen je creativiteit en geven je rust. Dat blijkt niet alleen uit onderzoek, je merkt het zelf ook meteen. Dus omring jezelf met meer groen. Vrolijk je vensterbanken op. En ont-tegel je tuin. Growing Happiness noemen we dat.

Groei en bloei

Onze planten zijn komen rechtstreeks van de kweker en zijn allemaal in uitstekende conditie. Vaar zitten ze nog in de knop, maar geen paniek: Ze verdrogen daardoor minder snel, zijn beter beschermd en bloeien ook langer bij jou in huis of in de tuin.

Geen groene vingers?

Onze ambitie om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken met planten stopt daar natuurlijk niet. Wij selecteren zorgvuldig de planten die u worden aangeboden. U vindt ze in het menu van de site. Sommige planten zijn mogelijk niet beschikbaar vanwege het seizoen. Tenslotte, vind regelmatig inspiratie, raadgevingen en tips. Go green!

De grootste speler in de sector

Ook wij groeien. In bijna 75 jaar zijn we de grootste online plantenwinkel van Europa geworden. Ons uitgebreid aanbod bestaat uit meer dan 3000 planten, van gemakkelijk te onderhouden tot de meest bijzondere soorten voor binnen en buiten. Bovendien zorgen wij voor levering aan huis. Gemakkelijk toch?

From Bakker with love

Planten zijn geen reislustige types. Daarom is het superbelangrijk dat ze goed verpakt en voorbereid richting jouw vensterbank, balkon of tuin vertrekken. Alle planten worden rechtstreeks van de kweker bij ons geleverd. Zodra ze bij ons aangekomen zijn, verzorgen wij ze. Dan worden ze met veel liefde duurzaam verpakt en naar jou verstuurd.

Groen in alles wat we doen

Kunnen we de wereld nog groener maken? Natuurlijk! Daar werken we elke dag hard aan.
Omdat we online verkopen, hebben we geen onnodige voorraden en beperken we het transport tot het minimum. Alles wordt duurzaam verpakt. Maar dat is niet alles. Benieuwd wat we nog meer doen om even groen als onze planten te worden? Hier vind je al onze duurzame acties.

Samenwerken met Bakker.com? Stuur dan een berichtje naar partners@bakker.com en wie weet kunnen we samen de wereld een beetje groener maken!