Bloemenborder met kruiden

Bloemenborder met kruiden

In deze border met natuurlijke afscheiding van wilgentenen is een kleurrijke mix van vrolijke bloemen en eetbare kruiden te zien.

Prachtige mix van bloemen en kruiden!

Heerlijke en bijzondere kruiden uit eigen tuin én een mooie border vol bloemen in één? Dat kan met deze spectaculaire bloemenborder met kruiden. In deze kleurrijke border zijn mooie sierplanten gemengd met decoratieve kruiden. Kruiden als salie en tijm groeien in deze border tussen de akeleien, rozen en viooltjes. Deze idyllische border met roze en blauwe bloemen is perfect voor een zonnig hoekje voor in de tuin.

Romantisch roze en blauw

De geurige roze rozen in deze bloemenborder met kruiden combineren prachtig tussen het blauw van de ossentong, de jakobsladder en de akeleien. Al deze tuinplanten bloeien lekker lang door, optimaal genieten dus! De geurige bloemen zijn trouwens ook nog eens perfecte snijbloemen. Leuk voor in een vaasje in huis.

Ook zo’n verhoogde border van wilgentenen?

De tuinplanten uit deze bloemenborder met kruiden kunnen natuurlijk direct in de volle grond worden geplant. Maar een verhoogde border met een natuurlijke afscheiding van wilgentenen geeft net even wat meer sfeer in de tuin.

Zo’n border van wilgentenen is eigenlijk best makkelijk zelf te maken. Plaats hiervoor op de hoeken van de border vier stevige paaltjes en bind kant-en-klare schermen van wilgentenen hier eenvoudig aan vast met touw. Bekleed de binnenkant van de schermen van wilgentenen met gronddoek en vul de border met extra tuinaarde. De smaak te pakken? Maak dan meerdere borders van wilgentenen en wissel de beplanting in de verschillende borders eens af. Zet in de ene border bijvoorbeeld wilde bloemen, en in weer een andere bloemen om van te plukken. Het kan allemaal!

Tip!

Plaats voor meer diepte, in het midden van de bloemenborder met kruiden een klimelement en laat er een sierlijke pronkerwt (Lathyrus) tegenaan groeien.

De planten in deze border:
Salvia officinalis, Delosperma 'Fire spinner', Rosa 'Deutsche Welle', Anchusa azurea 'Loddon Royalist', Thymus vulgaris, Salvia pratensis, Viola cornuta mix, Polemonium caeruleum 'Lambrook Mauve', Aquilegia vulgaris.

De border meet 150 x 80 cm. Het vak is goed gevuld, de geleverde planten zijn ruim voldoende voor 1,2 vierkante meter.

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen