Buitenverlichting

Buitenverlichting

Tuinverlichting, voor een sfeervolle tuin

Buitenverlichting mag eigenlijk in geen enkel tuin ontbreken, want het zorgt voor een prachtige uitstraling van de tuin als het donker is. Of het nu een zwoele zomerse avond is of midden in de winter, met buitenverlichting krijgt de tuin ’s avonds meer diepte en lijkt de tuin een stuk groter. Zo wordt de tuin ook mooi bij het interieur betrokken en geeft het ’s avonds ook vanuit huis een betoverende sfeer aan de tuin. Oftewel, buitenverlichting is een echte must-have!

In de avond kan buitenverlichting zowel sfeervol als functioneel zijn. Kies voor mooie wandlampen of zet een mooie boom of tuinbeeld letterlijk en figuurlijk in de spotlights met buitenspots. Buitenverlichting biedt ook veiligheid; het verlicht de oprit, voordeur, schuur of achterdeur en het schrikt het ongenode gasten af.

spotjes langs het pad

Buitenlampen met of zonder bewegingssensor, Led of geen Led, solarverlichting of 230 Volt, in de vorm van tuinspots, tuinlantaarns en wandlampen, het is allemaal te vinden in het Bakker.com assortiment. Voor iedere stijl en budget is er ongetwijfeld een geschikte buitenlamp te vinden!

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen