Capi bloempotten

Capi bloempotten

Geef je huis, terras of balkon dat extra beetje stijl met Capi bloempotten. De bloempotten zijn van Nederlandse bodem en staan bekend om hun lichtgewicht en bijzondere design. Je herkent de potten aan hun opvallend oranje gekleurde binnenzijde. Deze binnenzijde bevat isolatie waardoor de wortels van de plant het gehele jaar door de gewenste temperatuur hebben. Daarbij zijn de Capi potten UV-bestendig, recyclebaar en onbreekbaar. Het meest opvallende aan de bloempotten is hun textuur. Deze is geïnspireerd op verschillende stijlen vanuit de hele wereld.

De Capi Nature collectie is geïnspireerd op de natuur en bestaat uit de Clay, Rib, Wave en Row designs. Dit zijn vier verschillende texturen die ieder een eigen verhaal hebben.

1. Capi Clay Nature

Capi Clay Nature

De textuur van de Capi Clay potten is geïnspireerd op gebarsten klei. De Clay potten laten het proces zien van klei die van vloeibaar naar harde materie verandert en barst. Deze stoere look is een aanwinst voor zowel in huis als buiten.

2. Capi Nature Rib

Capi Nature Rib

De Capi Nature Rib heeft een golvend design gebaseerd op gevlochten riet. Dit zie je terug in de dunne, dansende lijnen op de pot. De Nature Rib bloempotten stralen speelsheid en een ritmisch gevoel uit.

3. Capi Nature Wave

Capi Nature Wave

De Capi Nature Wave textuur potten zijn de enige potten die alleen binnenshuis te gebruiken zijn. De potten en vazen hebben een bijzonder uiterlijk. Het patroon is gebaseerd op gevlochten rotan, een natuurlijk product dat met de hand wordt gevlochten.

4. Capi Nature Row

Capi Nature Row

De Capi Nature Row potten hebben een bijzondere lijnstructuur. De textuur is gebaseerd op de zandgolven op het strand. De brede lijnen op de pot staan voor ritmische golven en zorgen voor een rustgevend effect. Het zandachtige reliëf geeft de vaas een eigen karakter.

Naast de Nature collectie hebben wij ook de Capi Urban collectie. De Urban collectie is geïnspireerd op het stadsleven. In de stad speelt groen een steeds belangrijkere rol. De Urban serie geeft jouw groen een plekje in de stad en haalt de stad ook in huis. De collectie bevat twee designs: Smooth en Tube.

5. Capi Urban Smooth

 Capi Urban Smooth

Het Smooth design is een echte klassieker. Je herkent deze potten door de strakke, gladde afwerking. De bloempotten hebben een echte retro / old school look. Een eyecatcher voor zowel binnen als buiten.

6. Capi Urban Tube

Capi Urban Tube

De Urban Tube stijl is een toevoeging op het Smooth-design. De Tube heeft verticale lijnen, geïnspireerd op industriële buizen. Dit design past perfect bij het moderne stadsleven en staat goed in een lichte kamer.

7. Capi Lux Arc

Capi Lux Arc

Als laatste hebben we de Capi Lux Arc serie uit de Lux collectie. Deze staat los van het stadsleven en de natuur en is ontstaan uit tijdloze architectuur. Dit assortiment bestaat uit twee basiskleuren, wit en antraciet. Hierdoor passen ze in elk interieur.

Alle 7 designs zijn te koop in alle vormen en maten. Bekijk nu ons Capi bloempot assortiment en kies jouw favoriete bloempot voor binnen en buiten!

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen