Druiven: Heerlijke klimmers

Druiven: Heerlijke klimmers

De druif is een hele mooie klimplant die geschikt is voor de tuin, terras en balkon. Snel en makkelijk groeit deze fruitheester langs een muur of over de pergola. Zelfs in een pot doet hij het goed. De druif moet je wel meerdere keren per jaar snoeien: in het voorjaar, in de zomer en in de winter.

Geschikte druivensoorten

Bij druiven denkt iedereen meteen aan landen rond de Middellandse Zee. Maar door veredeling zijn er tegenwoordig druivenrassen die het ook in niet-mediterrane streken uitstekend doen. En óók nog zeer smakelijke druiven opleveren. Bijvoorbeeld witte en rode druiven. Bekijk ook eens onze mix van 3 soorten druiven: de witte 'Palatina', de rode 'Lidi' en de blauwe 'Muscat Bleu'.

Waar en wanneer de druif planten?

Druiven groeien het beste als ze over een pergola groeien of tegen een zuidmuur langs draden of een latwerk. Zet de druif niet in drassige, slecht doorlatende grond of erg zure grond, daar houdt hij niet van. Geef regelmatig organische mest en compost voor een goede groei. Druivenplanten die in een container gekweekt zijn, kan je het hele groeiseizoen planten. In ons assortiment zitten vooral druiven die in een container gekweekt zijn. Je kan ze dus het hele groeiseizoen planten. Snoei de stam na het planten terug en geef de plant regelmatig water.

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen

Choose your country

 1. België België
 2. Belgique Belgique
 3. Ceska Republika Ceska Republika
 4. Deutschland Deutschland
 5. France France
 6. Italia Italia
 7. Magyarország Magyarország
 8. Nederland Nederland
 9. Österreich Österreich
 10. România România
 11. Schweiz Schweiz
 12. Suisse Suisse
 13. United Kingdom United Kingdom