Moestuinbak

Moestuinbak

Moestuinieren op de m2

Maximaal oogsten op een minimale oppervlakte, dat is moestuinieren met de moestuinbak. Als beginnend moestuinierder is de moestuinbak een makkelijke manier om groente en kruiden zelf te kweken. Maar ook als je weinig plek hebt voor een grotere moestuin is de moestuinbak ideaal. Daarbij heeft een moestuin in een bak vergeleken met een ‘gewone’ moestuin weinig onderhoud nodig. Misschien maar een paar minuten per dag. Met zo’n makkelijke moestuin wordt zelf groenten en kruiden kweken echt een feestje!

De moestuinbak is overzichtelijk en ideaal voor ieder zonnig hoekje in de tuin, balkon en terras. Geniet van gezonde en smaakvolle groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin of balkon. En hoe leuk is het om dan met de zelfgekweekte groenten en kruiden te koken! De moestuin is trouwens ook leuk en leerzaam voor kinderen. Laat kinderen in de moestuin de plantjes watergeven en de aardbeien en tomaatjes plukken. Succes gegarandeerd!

Net als wij ook enthousiast geworden? Koop nu de moestuinbak inclusief gratis zaden en begin over een paar dagen al! De moestuinbak is gemakkelijk in elkaar te zetten en wordt compleet met een passend gronddoek geleverd. Vul de moestuinbak met compostrijke aarde en verdeel de bak in 9 vakken. Zaai in ieder vak de verschillende zaden en benut zo elke centimeter van de moestuinbak. Geef de plantjes regelmatig water en wacht geduldig op de lekkerste zelfgekweekte groenten en kruiden. De moestuinbak is gemaakt van grijs geïmpregneerd hout (afm. 75 x 75 cm) en wordt inclusief gronddoek, lint en gratis zaden geleverd.

Let’s go vegetal!

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen