Mix & Match: Walk of Fame - Agapanthus & Verbena  

Mix & Match: Walk of Fame - Agapanthus & Verbena

Bloeiperiode: zomer/herfst - Standplaats: zon/lichte schaduw

Zomerse filmsterren tot in de herfst!

Mix & Match ‘Walk of Fame’ is een absolute uitblinker in de zomer! De bijzondere witte bloemen van de Agapanthus (Afrikaanse lelie) zijn verblindend mooi in een mix met de paarse Verbena (IJzerhard). Dankzij de frisse witte bloemen van de Agapanthus komt het paars van de Verbena optimaal tot zijn recht. Spectaculair voor in de border als groep of tussen andere vaste planten in de tuin.

Sierlijke tuinplanten, ook op het terras!

Ook op het terras in een mooie grote bloempot geven de elegante Agapanthus en de Verbena opvallende veel kleur en elegantie. Plant deze tuinplanten eens in een sfeervolle grijze bloempot. De bijzondere combinatie van de paarse en witte bloemen in deze ruime bloempot is echt gracieus te noemen.

Hoeveel, waar en wanneer?

Mix & Match ‘Walk of Fame’ bestaat uit een mooi pakket van 8 tuinplanten:
3x Agapanthus africanus ‘Albus’
5x Verbena bonariensis P7

De vaste planten vullen ruim een halve vierkante meter, geschikt om een ruime bloembak of een kleine border mee te vullen. Kies meerdere pakketten voor een hele border. Deze tuinplanten bloeien het rijkst op een zonnige plek. Plant de tuinplanten in voedselrijke grond en bemest af en toe bij voor een nog rijkere bloei.

Deze vaste planten bloeien vanaf mei tot in oktober.

Tip!

Mix & Match ‘Walk of Fame’ is ook ideaal voor in een vlindertuin. De Agapanthus en Verbena lokken namelijk veel bijen en vlinders naar de tuin. Pluk ook af en toe eens een paar bloemen om in huis van deze bijzondere grootheden te kunnen genieten.


Plantenlijst
3x Agapanthus africanus ‘Albus
5x Verbena bonariensis P7

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen