Willemse koopt Bakker.com

Beste tuiniers, of u nu een beginner bent of een expert, of u nu een boomgaard hebt of een klein balkon in de stad, deze paar woorden zijn voor u:

Op 24 mei sloot een pijler van de Nederlandse tuinbouwwereld, de firma Bakker, haar deuren. Een ongelooflijk merk, gevestigd in 8 landen in Europa! Bakker heeft het mogelijk gemaakt voor meer dan één tuinier in Europa om de tuin van hun dromen te creëren en te onderhouden.  
 
Sinds 20 juni heeft Willemse Frankrijk de zaak overgenomen en de mogelijkheid om het merk Bakker.com weer verder te ontwikkelen.  Wij zijn ons momenteel aan het organiseren om het Bakker.com avontuur zo snel mogelijk door te laten gaan. In juli zullen wij u de middelen geven om contact met ons op te nemen en wij zullen met genoegen uw vragen beantwoorden. 

 "Ons doel op korte termijn is Bakker.com te integreren in Willemse, de site weer open te stellen voor Europese klanten en hen in staat te stellen kwaliteitsplanten te ontvangen, met veel advies en persoonlijke begeleiding". Ludovic Dewavrin, CEO van Willemse  


Wij zullen u met plezier begeleiden door de seizoenen heen om u te helpen uw tuin te verfraaien en uw fruit en groenten te telen. 365 dagen per jaar delen wij met u ons advies, onze inspiratie en een breed scala aan producten. Wij zijn hier om naar u te luisteren.

Onze producten zijn levende, complexe organismen die expertise vereisen. Wij besteden bijzondere aandacht aan de kwaliteit van de wortels, om ervoor te zorgen dat de plant lang meegaat. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu en hebben maatregelen genomen om onze impact te beperken. Onze inspanningen zijn gericht op het beheer van natuurlijke hulpbronnen.  

Al 60 jaar staan wij dagelijks ten dienste van de natuur en vanaf juli 2022 staan wij aan uw zijde om u te helpen bij uw projecten, want een tuin, zelfs een kleine, is de poort naar het paradijs (Marie Angel).

Bakker.com: volg het verhaal!