Top 5 meest speciale bloembolpakketten

Welke bloembol kiezen? Er zijn er zoveel en ze zijn allemaal mooi. Soms weten we even niet welke we moeten kiezen. Daarom hebben we bloembollenmixen samengesteld. We houden ook van gemak. Dan kiezen we voor bloembollenlasagnes en -pizza’s. Bekijk hier onze top 5 meest speciale bloembolpakketten. Al onze bloembollen zijn van A-kwaliteit en hebben de grootste bolmaat. Hierdoor bloeien er grote bloemen.

1. Lasagnepakket ‘Royal Blue’

Crocus 'Ruby Giant', Tulipa 'The First', Anemone blanda 'White Splendour', Hyacinthus 'Blue Jacket' & Tulipa 'Paradijs'

Lasagnepakket ‘Royal Blue’

Deze lasagne eten we niet. De bloembollenlasagne bestaat uit 3 trays met bloembollen. Die planten we bovenop elkaar. De bollen van de bovenste laag komen als eerste uit, dan de middelste en dan de onderste. In februari wordt ons geduld beloond. We zien de krokussen. In maart zien we een mix van vroegbloeiende tulpen en diepblauwe hyacinten. In mei worden de witte anemomen afgewisseld door bijzondere tulpen. We planten de trays in een bloempot of in de tuin. Aarde erover en we wachten geduldig af.

2. Roze tulpen, hyacinten en allium oase

Hyacinthus ‘Fondant’, tulipa ‘Candy Prince’ & allium ‘Ostrowskianum’

Roze tulpen, hyacinten en allium oase

Waarom het voelt alsof we jarig zijn? We ontvangen maar liefst 50 bloembollen verpakt in een roze jute zakje. Na het planten komen er nog maandenlang cadeautjes. In maart krijgen we eerst de roze hyacinten en tulpen. Daarna de alliums in mei. We planten ze in de (half) volle zon. Overal. Los in de tuin, in bloempotten op het terras, op de tafel of bij de voordeur. We maken er ook een wildboeket van en zetten ze binnen in een vaas.

3. Hollandse iris mix ‘Tiger’

Iris hollandica 'Tiger'

Hollandse iris mix ‘Tiger’

Wat hebben Nederland en exotisch met elkaar gemeen? Juist. Deze Hollandse iris mix. De kleuren zijn lekker exotisch. De naam is ontstaan doordat irissen in Nederland veelvuldig gekruist werden. Met als resultaat: veel nieuwe kleuren. Wij kunnen onze ogen er niet vanaf houden. Vanaf juni komen ze op. We planten ze in bloempotten en in de tuin. Ze doen het perfect in de (half) volle zon. We halen ze ook naar binnen. We snijden een paar stengels af en zetten ze in een vaas. De bollen laten we na de bloei lekker zitten. Ze komen ieder jaar weer op.

4. Kievitsbloem mix

Fritillaria meleagris

Hollandse iris mix ‘Tiger’

Waar onze zin in schaken ineens vandaan komt? Door het schaakpatroon van deze kievietsbloemen. Ook de witte hebben dit patroon. Al valt het bij hun minder op. De klokvormige bloemen hangen luchtig naar beneden op de 35cm hoge stelen. Vanaf april komen ze op. We weten ook dat ze ieder jaar weer opkomen. We planten de kievitsbloemen in bloempotten of gewoon in de tuin. In de volle zon. Het zijn echte zonaanbidders. Ook van deze bloemen snijden we een paar stengels af en zetten we binnen in een vaas.

5. Bloembollenpizza narcissen & blauwe druifjes

Narcissus trumpet ‘Dutch master’ + ‘Muscari’

Bloembollenpizza narcissen & blauwe druifjes

Wij zijn super trots. Waarop? Op onze prijswinnende narcissen. Ze hebben de Kassa Narcissenbloembollen prijs voor beste bloembol gewonnen. Onze narcissen hebben de mooiste en meest rijke bloemen. Ze combineren perfect met blauwe druifjes. We hebben het ook makkelijk gemaakt. Deze 'pizza' is een ronde tray gevuld met een mix van narcissen en blauwe druifjes bollen. We planten de tray in de tuin of in een bloempot. In (half) volle zon. Aarde erover en klaar. Zo makkelijk. De narcissen komen op in maart. De blauwe druifjes volgen in april. Beide bollen laten we zitten. Ze verwilderen vanzelf en komen ieder jaar weer op.

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen