Welke kamerplant kies jij als groene huisgenoot?

Welke kamerplant kiest jij als groene huisgenoot?

Kamerplanten voegen zuurstof en sfeer toe aan een kamer, of het nu gaat om een studentenkamer, een vensterbank of een serre. Maar hoe zorg je er nu voor dat ze niet doodgaan binnen één week? We hebben planten geselecteerd die om weinig zorg vragen én jouw kamer opfleuren. Heb je wat meer talent, dan zijn de trendy kamerplanten of statement kamerplanten wellicht geschikt. Kies nu jouw groene huisgenoot uit op Bakker.com.

Kamerplanten

Elke kamerplant heeft zijn eigen voorkeuren, de één staat graag in de zon terwijl de ander liever op een plek met iets meer schaduw staat. Voor elke plek in huis is er wel een geschikte plant te vinden. Met meer dan 450 kamerplanten heeft Bakker.com voor ieder wat wils.

De familie Cactus

cactussen

De cactus is nou ideaal voor diegene die weinig zin en tijd heeft om planten te verzorgen. Cactussen zijn goed aangepast aan het leven in droge en warme omstandigheden, dus verwaarlozen mag (maar met liefde). Het zal je verbazen hoe divers de cactusfamilie is. Bloemen, decoratieve stekels en felle kleuren maken iedere cactussoort uniek.

Geen cactus, maar eveneens een onderhoudsvriendelijke plant is de Sansevieria. Deze kamerplant maakt een enorme comeback en kan veel zonlicht en warmte verdragen. De Sansevieria werd niet voor niets uitgeroepen tot de studentenplant van het jaar!

Tip! Ben jij of ken jij iemand die op kamers gaat, dan is de cactus dé perfecte kamerplant! Leuk om in een groepje bij elkaar te zetten als eyecatcher in het interieur.

Maak een statement

grote kamerplanten

Bij statement planten mag het groter en voller dan jij gewend bent van een kamerplant. Dit zijn grote kamerplanten waar je niet omheen kunt zoals deze Yucca. Ze zijn sterker dan hun kleinere soortgenoten, hebben niet veel water nodig en misschien nog wel het belangrijkste, ze creëren in een klap een groene sfeer in huis.

Tip! Houdt de plant van licht en staat hij bij het raam? Zorg ervoor dat het raam zeker 20 centimeter hoger is dan de kamerplant om te voorkomen dat de kruin kaal wordt.

Stijlvolle kamerplanten

stijlvolle kamerplanten

Op stijlgebied valt altijd wat te leren. Hoe krijg je nou die stijlvolle uitstraling bekend van magazines en blogs? Met deze kamerplanten word je binnen no time een stijlicoon:

Tip! Wil je echt wat bijzonders? Kijk dan eens naar deze Hertshoorn, een kamerplant terug van weggeweest.

De natuurlijk luchtverfrisser

natuurlijke luchtverfrissers

De bijzondere luchtzuiverende planten van Air so Pure zorgen voor gezonde zuurstof in de lucht. De Air so Pure luchtzuiverende planten hebben daarbij ook nog eens de bijzondere eigenschap om schadelijke stoffen in de lucht te zuiveren door ze op te nemen en af te breken. Een ander voordeel is dat de kamerplanten van Air so Pure de luchtvochtigheid in huis verbeteren door het regulerende verdampproces van de planten.

Tip! Zet deze plant op jouw bureau. Goed voor de concentratie!

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen