Contact

We helpen je graag met jouw nieuwe aankoop. Heb je bijvoorbeeld een vraag over jouw bestelling of over je factuur? Bekijk dan onze uitgebreide vragen en antwoorden onder klantenservice. Voor ieder onderwerp (bestelling, betaling, retourneren etc.) vind je hier de informatie die je nodig hebt. 

Whatsapp login

 Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via de Support knop onderaan deze pagina. Hier kan onze digitale assistent je dag en nacht met veel vragen helpen, of kan je tijdens kantooruren chatten met 1 van onze medewerkers. Buiten kantooruren kan je een bericht voor ons achterlaten.

Tijdens kantoortijden zijn we ook telefonisch bereikbaar op : 050 202 00 03 of via Whatsapp  (door het scannen van de QR code). 

Heb je een inhoudelijke vraag over bijvoorbeeld het aanplanten of verzorging van jouw planten/ bloembollen?
Ga dan naar onze blog! Hier vind je alles wat je moet weten over het verzorgen van kamerplanten, het snoeien van heesters en het planten van bloembollen. Naast dit soort tips vind je ook allerlei inspiratie voor binnen en buiten. Erg handig en leuk wanneer je aan de slag gaat met groen.

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen

Choose your country

  1. België België
  2. Belgique Belgique
  3. Deutschland Deutschland
  4. France France
  5. Nederland Nederland
  6. Österreich Österreich
  7. Schweiz Schweiz
  8. Suisse Suisse
  9. United Kingdom United Kingdom