Retourneren

Wat als mijn bestelling niet voldoet aan mijn verwachting?

Wat vervelend! We hebben ons best gedaan je aan een plant te helpen die goed bij jouw wensen past. Je kunt uiteraard je bestelling altijd zonder opgaaf van reden annuleren, als dit maar binnen 14 dagen na ontvangst gebeurt via het contactformulier of via telefoonnummer 010 3017 170.

Wel blij met je plant of ander product maar is het in slechte conditie aangekomen? Dan helpen we je graag aan een nieuw product, want dat is natuurlijk niet de bedoeling! Neem daarvoor even contact op met onze klantenservice via het contactformulier of via telefoonnummer 010 3017 170. 

Hoe zit het precies met herroepingsrecht?

Standaard geldt voor alle producten die je online koopt een bedenktermijn van 14 dagen na het ontvangen van de producten, waarbinnen je van de aankoop af kan zien. Dit wordt het herroepingsrecht genoemd. De verzendkosten voor het retourneren van je bestelling is voor eigen rekening.

Hoe retourneer ik mijn artikelen?

Wil je producten retour sturen? Vul dan het contactformulier en ontvang de retourgegevens die je nodig hebt om het terug te sturen. Houd er rekening mee dat jezelf verantwoordelijk bent voor het terugsturen van de goederen. Deze horen in hun originele staat te worden opgestuurd, inclusief de bijbehorende verpakking. De kosten van het retour sturen van goederen zijn voor eigen rekening, tenzij we het artikel per abuis aan je hebben geleverd of als het artikel is beschadigd.


Je krijgt zo snel mogelijk je geld terug zodra de geleverde goederen zijn geretourneerd.

Moet ik betalen bij retourneren?

De reden van het retourneren van product(en) bepaalt of de kosten van het het retour sturen voor eigen rekening zijn of niet.
In geval van het heroepingsrecht zullen de verzendkosten niet vergoed worden. Overige gevallen worden per retourreden beoordeeld.

Kan ik mijn retour laten ophalen?

Nee, het is niet mogelijk om producten op te laten halen bij je thuis. Daarbij is in sommige gevallen het niet nodig om je plant terug te sturen. Meld daarom altijd je retour aan via ons contactformulier en je zult zo snel mogelijk antwoord van ons ontvangen.

Je kunt, nadat je een retour adres van ons hebt ontvangen, via het postkantoor je pakket aan ons verzenden.

Wat is het retouradres?

Zodra het retour bij is aangemeld via het contactformulier ontvang je de retourgegevens. 

Kan ik mijn retourmelding nog annuleren?

Natuurlijk, je mag je altijd bedenken. Dit doe je eenvoudig door op de ontvangen retour mail een reactie te sturen dat je de retour wilt annuleren.
Verder hoef je niets te doen. Behalve je bestelling te betalen als je dat nog niet had gedaan.

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending hebben ontvangen?

Zodra het retour is verwerkt door ons, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, maar nog geen reactie gehad. Wat nu?

Het verwerken van een retour kost even wat tijd. Zodra het retour is verwerkt door ons, ontvang je een bevestiging per e-mail. Mocht je deze e-mail nog niet hebben ontvangen, controleer dan je spam folder. Mocht deze e-mail ook niet in je spam folder terecht zijn gekomen, stuur ons even een bericht via het contactformulier, dan kijken we met je mee! 

Hoe snel word ik terugbetaald na het retoursturen van product(en)? 

Zodra je op de hoogte bent gesteld van de verwerking van het retour via e-mail en we zijn in bezit van je IBAN, betalen we je binnen 10 dagen terug.
Had je nog niet betaald, dan hoef je dit bedrag niet meer te betalen en ontvang je ook geen geld terug.

Hoe kan ik mijn IBAN doorgeven?

Je ontvangt doorgaans het bedrag terug op de manier zoals je hebt betaald. Als je betaald hebt via Credit Card of Ideal en de terugbetaling valt buiten de termijn van 180 dagen (voor Paypal is dit 80 dagen), dan hebben wij jouw IBAN nodig om het geld op je rekening te storten.
Om er zeker van te zijn dat de terugbetaling snel verloopt, klik dan op de volgende link om je IBAN gegevens door te geven: contactformulier.

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen