Retourneren

Jouw aankoop retourneren

Om jou optimaal van onze kwaliteitsproducten te laten genieten, leveren wij onze producten wanneer je deze kunt planten. Wij raden je aan om de ontvangen producten zo snel mogelijk na ontvangst te planten.

Planten
Op grond van de aard van veel planten is terugzending niet mogelijk en zijn deze producten uitgesloten van het herroepingsrecht omdat deze producten binnen de herroepingstermijn kunnen bederven.

Onze uitgebreide garantievoorwaarden bieden je derhalve de beste zekerheid bij de aankoop van planten en maken je aankoopbeslissing eenvoudiger. Nieuwsgierig naar onze garantie? Klik hier om te zien welke garantie wij je bieden.

Als je niet tevreden bent over een geleverde plant, neem dan contact op met onze klantenservice. In de meeste gevallen vragen wij je om bederfelijke planten niet aan ons terug te zenden. Je kan ons bereiken op klantenservice.nl@bakker.com / 010 - 3017 170.

Overige producten, zoals tuingereedschap en verlichting
Binnen een termijn van 14 dagen kun je deze producten retourneren. Wij ontvangen deze artikelen graag in ongebruikte staat en in originele verpakking. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op klantenservice.nl@bakker.com / 010 3017 170.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangeduide derde, waarbij het niet om de transportondernemer gaat, de artikelen in goede staat in ontvangst heeft genomen.

Wij betalen uitsluitend terug via bankoverschrijving. Wij mogen wachten met de terugbetaling tot wij de goederen retour hebben ontvangen, of tot je aan kunt tonen dat de goederen zijn teruggezonden. De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor eigen rekening.

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen